Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Fiat 500L

Πέντε χρόνια μετά την παρουσίαση του Fiat 500 και ύστερα από 800.000 και πλέον αυτοκίνητα που πωλήθηκαν σε 110 χώρες, η γκάμα του Fiat 500 συμπληρώνεται με το 500L. Με χώρους αντίστοιχους ενός πολυμορφικού και οδηγική αίσθηση ενός μικρού “SUV”, το Fiat 500L συνδυάζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά των διαφορετικών κατηγοριών αποτελώντας μία διαφορετική από τα συνηθισμένα επιλογή. Tο νέο Fiat 500L είναι ήδη διαθέσιμο προς παραγγελία ενώ το εμπορικό του λανσάρισμα έχει οριστεί για τις 2 Νοεμβρίου 2012.
Από το λανσάρισμά του, το Fiat 500L διαθέτει μια γκάμα τριών αποτελεσματικών κινητήρων που ξεχωρίζουν για τις επιδόσεις, τη χαμηλή κατανάλωση και τις χαμηλές εκπομπές CO2.
Μηχανικά σύνολα που προσφέρουν πραγματικό οικονομικό όφελος στην καθημερινή χρήση για τον καταναλωτή. Πρόκειται για τον βενζινοκινητήρα 0.9 TwinAir Turbo με 85 ίππους, το βενζινοκινητήρα 1.4 με 95 ίππους και τον τούρμπο ντίζελ 1.3 MultiJet II με 85 ίππους.
Το νέο 500L προσφέρεται: το νέο premium εξελιγμένο ηχοσύστημα υψηλής ευκρίνειας σε συνεργασία με την Beats Audio, το σύστημα πολυμέσων UConnect με οθόνη αφής 5’’, για ασύρματη διαχείριση ηχοσυστήματος, media player, iPod, smartphone, και το ολοκαίνουργιο λογισμικό eco:Drive LIVΕ. Το λογισμικό της Fiat που δίνει τη δυνατότητα στον οδηγό να βελτιώσει το στυλ οδήγησής του, λαμβάνοντας σε πραγματικό χρόνο προσωπικές οδηγικές συμβουλές, που ακολουθώντας τες μπορεί να μειώσει την κατανάλωση μέχρι και 16%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου