Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

KIA CUB


Το νέο τετράθυρο κουπέ μοντέλο της Kia παρουσιάστηκε πρόσφατα στην έκθεση αυτοκινήτου στη Σεούλ, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με την άκρως δυναμική και πρωτοποριακή του σχεδίαση.
Τις προηγούμενες ημέρες σας παρουσιάσαμε τις πρώτες πληροφορίες που αφορούσαν το νέο μοντέλο της Kia. To νέο τετράθυρο κουπέ μοντέλο έκανε την επίσημη παρουσίασή του στην έκθεση αυτοκινήτου στη Σεούλ και σας δείχνουμε τις πρώτες φωτογραφίες του. Το CUB έχει λιγότερο από τέσσερα μέτρα μήκος, με τις πόρτες να ανοίγουν αντικριστά και έτσι «απουσιάζει» η μεσαία κολώνα. Σχεδιαστικά, το μοντέλο διαθέτει αρκετές καμπύλες, οι οποίες ενισχύουν το κόμπακτ χαρακτήρα του. 
Στο εμπρόσθιο τμήμα, η μάσκα ενσωματώνει τους αεραγωγούς διαθέτοντας προβολείς τεχνολογίας LED δύο σημείων, με τους μεγάλους τροχούς των 19 ιντσών να συμπληρώνουν το καλαίσθητο αποτέλεσμα. Ανάλογη είναι η εικόνα και στο πίσω μέρος, όπου το αισθητικό αποτέλεσμα αποσπά θετικά σχόλια. 
Περνώντας στο εσωτερικό, η Κia αναφέρει ότι το νέο της μοντέλο διαθέτει μια άνετη καμπίνα, ενώ η συνολική σχεδίαση είναι αρκετά πρωτοποριακή. 
Τέλος, σημειώνουμε ότι προς το παρόν δεν υπάρχουν σχέδια για να τεθεί το Kia CUB σε μαζική παραγωγή, αλλά όπως και να έχει η σχεδίαση του μοντέλου αναμένεται να επηρεάσει μελλοντικά αυτοκίνητα της εταιρείας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου