Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Mitsubishi Space Star

Η ιαπωνική φίρμα ανακοίνωσε επίσημα το όνομα του νέου μικρού μοντέλου, που θα λανσαριστεί μέσα στο έτος στην ευρωπαϊκή αγορά και το οποίο θα είναι: Space Star.
H Mitsubishi Motors Corporation (MMC) αποφάσισε να μετονομάσει το νέο της παγκόσμιο μικρό στην Ευρώπη εξαιτίας απροσδόκητων θεμάτων που προέκυψαν με τα δικαιώματα κατοχυρωμένων εμπορικών σημάτων, όπως είναι αυτό του “Mirage”.
Επομένως, το νέο μοντέλο της Mitsubishi θα ονομάζεται “Space Star” για τις Ευρωπαϊκές αγορές, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας και της Ουκρανίας, επαναφέροντας στο προσκήνιο ένα δημοφιλές μοντέλο της φίρμας στην Ευρώπη, συνώνυμο με την ευρυχωρία εσωτερικού, την απόδοση και τον πρακτικό και φιλικό προς το χρήστη χαρακτήρα.
Το νέο μικρό των 3,71 m, έχει βάρος μόλις 845 κιλών, αεροδυναμικό συντελεστή Cd 0,27 και εφοδιάζεται με τρικύλινδρο κινητήρα 1.000 κ.εκ., με τη μέση κατανάλωση να κυμαίνεται στα 4.0 λτ./100χλμ και τις εκπομπές CO2 να περιορίζονται στα 92 γρ./χλμ.
Το Space Star κατασκευάζεται από το Μάρτιο του 2012 στο ολοκαίνουργιο εργοστάσιο της MMC στο “Laem Chabang Industrial Estate” στην επαρχία Chonburi της Ταϊλάνδης. Πρόκειται για την τρίτη παραγωγική μονάδα της αυτοκινητοβιομηχανίας στη χώρα – που εξυπηρετεί όλες τις παγκόσμιες αγορές με προβλεπόμενη ετήσια δυναμικότητα περίπου 120.000 μονάδων.
Tο Space Star θα αρχίσει να εξάγεται στην Ευρώπη (με διαδοχικά λανσαρίσματα από τα τέλη Φεβρουαρίου 2013 σαν New Space Star), ενώ θα ακολουθήσουν η Αυστραλία και άλλες παγκόσμιες αγορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου