Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Chevrolet Silverado

Στην έκθεση SEMA (Specialty Equipment Market Association), η οποία λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στο Las Vegas των ΗΠΑ, η Chevrolet παρουσίασε ένα από τα πιο εντυπωσιακά τετρακίνητα οχήματα της. Πρόκειται για το Silverado ZR2, το οποίο εντυπωσιάζει τόσο σχεδιαστικά όσο και μηχανικά.
Το θηριώδες Silverado ZR2 θα χρησιμοποιεί τον V8 κινητήρα της σειράς LS, ο οποίος με τη χρήση υπερτροφοδότη αποδίδει περί τους 550 ίππους! Οι εμπρός προφυλακτήρες, η μάσκα και το καπό, τα πλευρικά μαρσπιέ καθώς και η πίσω πόρτα, είναι φτιαγμένα από ανθρακονήματα, ενώ τα ελαφρά υλικά συνεχίζουν και στο εσωτερικό, με τα δερμάτινα καθίσματα να ξεχωρίζουν. Οι ζάντες 20 ιντσών της BBS συνδυάζονται με τα γιγαντίων διαστάσεων ελαστικά της Goodyear, τα οποία φτάνουν σε περίμετρο τις 35 ίντσες.  
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το Silverado ZR2 δεν θα βγει στην παραγωγή, αφού πρόκειται για ένα concept, πάνω στο οποίο όμως εξετάζονται λύσεις τις οποίες θα δούμε σε μελλοντικά Chevrolet.  Όπως χαρακτηριστικά επιβεβαίωσε και ο Brent Dewar διευθύνων σύμβουλος της Chevrolet: «Υπάρχουν πολύ περισσότερα σε αυτό το Silverado από την εντυπωσιακή εμφάνιση. Πολλά από τα μέρη του εξετάζονται για πιθανή χρήση σε μελλοντικά οχήματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου