Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Toyota Auris Touring Sports

Το Toyota Auris Touring Sports αποτελεί την πρώτη προσπάθεια της Toyota στην κατηγορία των μικρών οικογενειακών station wagon από τότε που εισήχθη το όνομα Auris.
Το Toyota Auris Touring Sports, ως είθισται, έχει την ίδια αισθητική με το Toyota Auris Hatchback 2013, με τις μόνες αισθητικές διαφορές να εντοπίζονται στο πίσω μέρος του αμαξώματος. Μία ακόμη παρέμβαση έχει γίνει στις εμπρός κολόνες οι οποίες έχουν μεγαλύτερη κλίση, προκειμένου να ακολουθήσουν την μεγαλύτερη οροφή. Η τελευταία έχει ράγες αλουμινίου αλλά και οροφή στο πίσω μέρος της.
Το Toyota Auris Touring Sports είναι μακρύτερο κατά 285mm από το 5θυρο αδερφάκι του, με το μεταξόνιό του φυσικά να παραμένει στα 2600mm. Αξίζει να σημειώσουμε πως η Toyota θα παράγει και υβριδική έκδοση του Auris Touring Sports, το Auris Hybrid Touring Sports. Αυτό είναι το πρώτο μοντέλο της κατηγορίας το οποίο θα διαθέτει υβριδική έκδοση, η οποία σύμφωνα με την Toyota δεν θα έχει περιορισμούς στην πρακτικότητα και την ευρυχωρία της καμπίνας και του χώρου αποσκευών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου