Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Opel Adam Cabrio

Πριν καλά καλά δούμε τη βασική έκδοση του μικρού Adam, η Opel σχεδιάζει τον εμπλουτισμό της γκάμας του, με μια ανοικτή έκδοση, που θα λανσαριστεί στα τέλη του 2013 ή στις αρχές του 2014.
Ο στόχος της Opel, είναι ξεκάθαρος. Με την έλευση του Adam θέλει να ισχυροποιηθεί στην κατηγορία των... trendy αυτοκινήτων πόλης και να τοποθετηθεί κυρίως απέναντι στο Fiat 500. Γι αυτό και πριν καλά καλά δούμε την αρχική έκδοση του νέου μοντέλου, η γερμανική φίρμα σχεδιάζει τον άμεσο εμπλουτισμό της γκάμας, με την έλευση του Adam Cabrio, το αργότερο έως τις αρχές του 2014.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο θα διαθέτει μια υφασμάτινη συρόμενη και αναδιπλούμενη οροφή, στα πρότυπα του 500C, που θα αποτελέσει και το βασικό ανταγωνιστή του στην κατηγορία, ενώ το σχεδιαστικό τμήμα εξετάζει όλους τους πιθανούς τρόπους, για να εξοικονομήσει το μέγιστο δυνατό αποθηκευτικό χώρο. Οι κινητήρες βενζίνης, θα προέρχονται από το βασικό μοντέλο, με τον 1.2 των 70 ίππων και τον 1.4, με 87 και 100 ίππους αντίστοιχα, ενώ στη γκάμα θα προστεθούν και οι οικονομικοί πετρελαιοκινητήρες της φίρμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου