Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Bentley Mulsanne

Η Mulsanne, η ναυαρχίδα της Bentley, αποκτά Mulliner Driving Specification έκδοση. Το πακέτο διαθέτει ελαφριές αλουμινένιες 21″ ζάντες MDS με ελαστικά διαστάσεων 265/40. Τα “Flying B” είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα ενώ το χειροποίητο εσωτερικό της μπορεί να τροποποιηθεί ανάλογα με τις επιθυμίες του πελάτη.
Μηχανικά ο twin-turbo V8 6.75-λίτρων κινητήρας έμεινε ανέγγιχτος και αποδίδει 512 άλογα με 1020 Nm ροπής. Το σύστημα Drive Dynamics Control διαθέτει και sport ρύθμιση με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 5.3 δευτ. με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 296 χλμ/ώρα.
Επίσης τo πακέτο Theater διαθέτει στην οροφή μια 15.6″ οθόνη υψηλής ευκρίνειας LED ή με 2 8″ οθόνες τοποθετημένες στα προσκέφαλα. Στον χώρο των αποσκευών υπάρχει ένα Mac Mini ενώ στην κεντρική κονσόλα υπάρχουν δύο θήρες USB. Επιπλέον σε αυτή υπάρχει ένα iPod Touch το οποίο μέσω μιας εφαρμογής μπορεί ο επιβάτης να χειριστεί αρκετές λειτουργίες του αυτοκινήτου. Στο κέντρο των πίσω καθισμάτων υπάρχει ένα μικρό ψυγείο στο οποιο χωράνε 2 μπουκάλια σαμπάνιας και 3 ποτήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου