Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Mazda CX-9 facelift

Στην προσπάθειά της να προσαρμόσει όλη τη γκάμα των μοντέλων της, στη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της, η Mazda προχώρησε σε δεύτερο facelift, για το CX-9.
Η ιαπωνική εταιρεία δημοσίευσε τις πρώτες επίσημες εικόνες του ανανεωμένου πολυτελούς crossover, που θα παρουσιαστεί τον Οκτώβριο, στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Αυστραλίας, λίγους μήνες πριν το λανσάρισμά του, το 2013. Είναι το δεύτερο facelift στο οποίο υποβάλλεται, σε σύντομο χρονικό διάστημα, το CX-9, με ξεκάθαρο σκοπό να εναρμονιστεί στη νέα φιλοσοφία (KODO) της Mazda, διατηρώντας τα δυναμικά οδηγικά χαρακτηριστικά του (Zoom-Zoom), αλλά και την αίσθηση πολυτέλειας στο εσωτερικό του.
Το CX-9 θα εξοπλίζεται με αναβαθμισμένα συστήματα ασφάλειας, όπως το Lane Departure Warning (ηχητική ειδοποίηση για αλλαγή λωρίδας), Forward Obstruction Warning (ανίχνευση και σήμανση της απόστασης του προπορευόμενου οχήματος) and High Beam Control. Επίσης αναβαθμισμένο θα είναι και το ηχοσύστημα, αλλά το σύστημα πλοήγησης και ψυχαγωγίας του αυτοκινήτου, ενώ το προσεχές διάστημα αναμένεται να ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες και για τη συνολική γκάμα των κινητήρων του μοντέλου. Στην Αυστραλία, πάντως, θα είναι διαθέσιμο με τον V6 3,7 λίτρων MZI κινητήρα, ο οποίος συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου