Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Abarth 695 Fuori Serie

Μια ακόμα εκρηκτική έκδοση, βασισμένη στο Fiat 500, θα παρουσιάσει, σε λίγες ημέρες, στο Παρίσι η Abarth. Πρόκειται για το 695 Fuori Serie, με τους 180 ίππους και την τελική ταχύτητα των 180 χλμ/ώρα!
Πιστή στη φιλοσοφία του customization, καθώς -μεταξύ άλλων- ο πελάτης θα έχει τη δυνατότητα να μιλήσει με τους μηχανικούς και τους σχεδιαστές της φίρμας, ακόμα και για την τελευταία λεπτομέρεια, η Abarth θα... προσγειώσει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι, ένα ακόμα πύραυλο τσέπης! Πρόκειται για το -βασισμένο στο Fiat 500- Abarth 695 Fuori Serie, που εφοδιάζεται με τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1.4 λίτρων, που αποδίδει 180 ίππους στις 5.500 σ.α.λ. και έχει μέγιστη ροπή 250 Nm. Το ίδιο μηχανικό σύνολο θα τοποθετηθεί και στο Abarth Competizione, με αναβαθμισμένο χειροκίνητο σύστημα μετάδοσης και διεύθυνσης.
Το Abarth 695 Fuori Serie επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ/ώρα σε λιγότερο από 7 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα ανέρχεται στα 225 χλμ/ώρα. Ανάλογα σπορ είναι και η ρύθμιση της ανάρτησης, με γόνατα McPherson εμπρός και ημιάκαμπτο άξονα, με ενισχυμένη αντιστρεπτική, πίσω, ενώ για την αποτελεσματική πέδηση, αναλαμβάνουν οι τεράστιες δαγκάνες της Brembo. Νέες κατά αποκλειστικότητα 17άρες ζάντες αλουμινίου (οι διαστάσεις των ελαστικών είναι 205/40 R17), δερμάτινα μπάκετ καθίσματα και επενδύσεις στο τιμόνι και τον επιλογέα, συνθέτουν την εικόνα ενός ακόμα καυτού Abarth, που μυρίζει μπαρούτι από μακριά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου