Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Alfa Romeo MiTo 1,3 JTDM-2

Η MiTo με τον πετρελαιοκινητήρα των 85 ίππων ροκάρει με την «πράσινη» απαλλαγή της από τα τέλη κυκλοφορίας, χωρίς παράλληλα να χάνει τα σπορτίφ οδικά και οδηγικά χαρακτηριστικά που την κάνουν να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.
Η πιο πρόσφατη επιλογή κινητήρα ντίζελ στη γκάμα της Alfa Romeo MiTo, είναι αυτή της έκδοσης των 85 ίππων για το diesel Multijet II των 1,3 λίτρων. Η έκδοση αυτή είναι και η οικονομικότερη από πλευράς τιμής απόκτησης στη γκάμα, ενώ σε σχέση με την ισχυρότερη έκδοση των 95 ίππων διατηρεί το πλεονέκτημα της απαλλαγής της από την καταβολή τελών κυκλοφορίας. Αυτό συμβαίνει λόγω των 90 γρ. CO2 που εκπέμπει ο diesel κινητήρας της και που σίγουρα της δίνει ένα «πράσινο» προβάδισμα έναντι του ανταγωνισμού. 
Το αμάξωμα της diesel Alfa Romeo MiTo, δε διαφοροποιείται σε σχέση με τις άλλες επιλογές της και έτσι, διατηρείται κομψό και με σπορτίφ στοιχεία που το διαχωρίζουν από τον ανταγωνισμό.
Κύρια στοιχεία της εμφάνισής της λοιπόν, είναι οι πολλές καμπύλες γραμμές, με το τρισδιάστατο θυρεό της Alfa Romeo στο εμπρόσθιο τμήμα να προσδίδει κύρος και τα «φουσκωμένα» πλαϊνά φτερά να τονίζουν τη δυναμικότητα του οχήματος.
Στοιχείο διαφορετικότητας και η δυνατότητα για επιλογή διαφορετικού χρωματισμού περιγράμματος φωτιστικών, καθρεπτών, αυτοκόλλητων κ.λπ., που δίνουν στον αγοραστή κάθε MiTo το πλεονέκτημα της μοναδικότητας.
Η ελληνική αντιπροσωπεία της Alfa Romeo προσφέρει για τη MiTo diesel των 85 ίππων σημαντική έκπτωση 1.800 ευρώ, που μειώνει την τιμή της στα 15.700 ευρώ. Μαζί με το όφελος της απόσυρσης η τιμή μειώνεται στα 14.740 ευρώ, ένα ποσό που κρίνεται συμφέρον για την απόκτηση της μικρότερης Alfa από τη στιγμή που ο εξοπλισμός είναι πλήρης (απουσιάζουν μόνο οι ζάντες αλουμίνιου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου