Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Ford EcoSport

Λίγο πριν την παρουσίαση του νέου Ford EcoSport στο Σαλόνι της Γενεύης, το μικρό SUV έκανε μια ειδική εμφάνιση σε συνέδριο τεχνολογίας της Βαρκελώνης, παρουσιάζοντας τις νέες τεχνολογίες της εταιρείας.
Η Ford αποκάλυψε το -ευρωπαϊκής έκδοσης- EcoSport, που αποτελεί το νέο μικρό SUV της εταιρείας. Το EcoSport έκανε την εμφάνισή του σε συνέδριο τεχνολογίας στη Βαρκελώνη, παρουσιάζοντας τα νέα καλούδια της εταιρείας, όπως το Ford SYNC και το Ford SYNC AppLink. Το νέο EcoSport πατάει πάνω στην πλατφόρμα του Fiesta και –ως προς την κατηγορία- θα τοποθετηθεί κάτω από το Kuga. Το νέο μικρό SUV εφοδιάζεται με τον 1 λίτρου EcoBoost κινητήρα, ο οποίος αποδίδει 125 ίππους, ενώ στην γκάμα των κινητήρων θα προστεθεί και ο 1,5 λτ. βενζίνης 110 ίππων, καθώς και ο πετρελαιοκινητήρας των 1,5 λτ. με 90 ίππους.
Να θυμίσουμε ότι το EcoSport έχει μήκος 4,24 μέτρα και –εμφανισιακά- το πολύ ξεχωριστό και αεροδυναμικό αμάξωμα χαρακτηρίζεται από μεγάλη εμπρός μάσκα, λεπτούς προβολείς και προστατευτικά στα μαρσπιέ και τους προφυλακτήρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου