Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

BMW X1 1.6 diesel

Έναν «άσσο στο μανίκι»… έκρυβε η BMW, αφού στο προσεχές μέλλον αναμένεται να προσθέσει στην γκάμα της Χ1 έναν πολύ προσιτό και οικονομικό πετρελαιοκινητήρα 1,6 λτ.
H ΒΜW X1 αποκάλυψε πρόσφατα ότι θα προσθέσει έναν νέο πετρελαιοκινητήρα στη γκάμα της, ο οποίος εκτός ότι θα είναι πολύ προσιτός και οικολογικός, θα είναι και πολύ οικονομικός. Ο νέος 1.600άρης πετρελαιοκινητήρας, ο οποίος είναι πιθανόν να είναι ο ίδιος με τον 1,6 λτ. της 116d (116 ίππους και 260 Nm ροπής), θα διαθέτει ικανοποιητική ροπή για την μετακίνηση του 1,5 τόνων αμαξώματος της Χ1. Είναι η πρώτη φορά που η βαυαρική φίρμα τοποθετεί έναν τόσο μικρό πετρελαιοκινητήρα στην κατηγορία SAV και σύμφωνα με πληροφορίες, η πώληση της νέας Χ1 με τον diesel 1,6 λτ. θα ξεκινήσει τον Απρίλιο 2013.
Να θυμίσουμε επίσης ότι η BMW παρουσίασε πρόσφατα επί ελληνικού εδάφους το SAV μοντέλο της BMW, X1, με το βενζινοκινητήρα των 1,6 λτ. Η νέα BMW Χ1 sDrive16i είναι ήδη διαθέσιμη στην Ελλάδα, με κινητήρα TwinPower Turbo 143 ίππων και πλούσιο βασικό εξοπλισμό, στον οποίο ανήκει και το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων. Η συγκεκριμένη έκδοση συμπληρώνει τη μεγαλύτερη γκάμα στην κατηγορία (12 συνολικά εκδόσεις: sDrive/ xDrive, βενζίνης και diesel), αποτελώντας μια προσιτή πρόταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου