Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Fiat Freemont

O πρώτος καρπός της συνεργασίας των Fiat και Chrysler είναι το Freemont, ένα πολυτελές πολυχρηστικό SUV, το οποίο είναι πλέον διαθέσιμο και στην ελληνική αγορά, δίνοντας ένα ξεχωριστό ύφος και στιλ στη μεγάλη κατηγορία.
Ένα αυτοκίνητο που απευθύνεται ταυτόχρονα στους αγοραστές των SUV, λόγω της εμφάνισης, των διαστάσεων, των τεχνικών προδιαγραφών του και της επιλογής 4Χ4, αλλά και σε εκείνους των πολυμορφικών και των station wagon, λόγω των μεγάλων εσωτερικών χώρων και των διαφόρων «έξυπνων» λύσεων τοποθέτησης μικρών και μεγάλων αντικειμένων.
Το Fiat Freemont έχει μήκος 4.888 χλστ., πλάτος 1.878 και ύψος 1745 χλστ. Εμφανισιακά διαθέτει «μυώδεις» γραμμές, διατηρώντας παράλληλα αρκετά από τα στιλιστικά στοιχεία της εταιρίας. Το εσωτερικό του διαθέτει δυνατότητα μεταφοράς έως και 7 επιβατών, με τις δύο πίσω σειρές καθισμάτων να προσφέρουν 32 διαφορετικές διαμορφώσεις.
Το Freemont προσφέρεται σε δύο εκδόσεις, που χρησιμοποιούν τον 2λιτρο ντίζελ MultiJet II των 170 ίππων. Η πρώτη (Urban) είναι προσθιοκίνητη, με χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων και πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό, που περιλαμβάνει αυτόματο κλιματισμό τριών ζωνών, Keyless Entry και εκκίνηση κινητήρα με κουμπί, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός/πίσω, τηλεχειρισμό κεντρικού κλειδώματος, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους, θερμαινόμενους και αναδιπλούμενους εξωτερικούς καθρέφτες βαμμένους στο χρώμα του αμαξώματος, cruise control, ηχοσύστημα RadioCD/MP3/DVD Player με οθόνη αφής 8,4 ιντσών και χειριστήρια στο τιμόνι, σύστημα ανοιχτής συνομιλίας μέσω Bluetooth, θύρα USB & Aux, προβολείς ομίχλης, πίσω αισθητήρες στάθμευσης, συναγερμό, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, μπάρες οροφής, δερμάτινο τιμόνι και λεβιέ ταχυτήτων κλπ.
Η δεύτερη έκδοση (Lounge) διαθέτει σύστημα ενεργούς τετρακίνησης, που αναλύει συνεχώς τις συνθήκες οδήγησης και πρόσφυσης και κατανέμει αντίστοιχα τη ροπή στους δύο άξονες (μέχρι 50% στον πίσω άξονα), αυτόματο κιβώτιο 6 ταχυτήτων και ακόμα πλουσιότερο εξοπλισμό, που περιλαμβάνει επιπλέον δερμάτινο σαλόνι, πίσω κάμερα στάθμευσης, ηλεκτρονικό σύστημα πλοήγησης Garmin, 6 premium ηχεία με subwoofer και ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών.
Η προτεινόμενη αρχική τιμή του Freemont ξεκινάει από 28.600 ευρώ με απόσυρση και προωθητική ενέργεια λανσαρίσματος, η οποία ισχύει και για αγορές μετρητοίς, καθώς και για αγορές με χρηματοδότηση μέσω FGA Bank και επιτόκιο 5,25%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου