Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Renault Megane Estate GT 220

Στο άμεσο λανσάρισμα του Renault Megane Estate GT 220, μιας ειδικής έκδοσης που συνδυάζει την πρακτικότητα με τις επιδόσεις, προχωρά η γαλλική εταιρεία, στέλνοντας και ένα ουσιαστικότερο μήνυμα... Ποιο είναι αυτό; Το Megane Estate GT 220 αναμένεται να αποτελέσει τον προπομπό για περισσότερες και ίσως οικονομικότερες -ως προς την επιλογή των κινητήρων- station wagon εκδόσεις του γαλλικού μικρομεσαίου, στο άμεσο μέλλον. Σχεδιασμένο για να συνδυάσει την πρακτικότητα με τις κορυφαίες επιδόσεις και με την εξατομικευμένη εξωτερική του εμφάνιση, το Megane Estate GT 220 θα λανσαριστεί στη Γαλλία στο τέλος του μήνα και μέχρι και το τέλος του χρόνου θα διατεθεί στις περισσότερες ευρωπαϊκές αγορές και στην Ιαπωνία.
Σημεία αναφοράς αποτελούν, το χαρακτηριστικό μπλε χρώμα της Renault Sport, οι 18άρες μαύρες ζάντες αλουμινίου, που ντύνουν τα ελαστικά επιδόσεων, το λογότυπο της έκδοσης (και στο εσωτερικό), η χαλύβδινη λαβή του κιβωτίου ταχυτήτων. Στο... παρασκήνιο, αυτό το εκρηκτικό estate, κρύβει μια sport ανάρτηση, ένα αναβαθμισμένο υδραυλικό σύστημα διεύθυνσης και ενισχυμένο σύστημα πέδησης.
Κάτω από το καπό, δεσπόζει ένας δίλιτρος Turbo κινητήρας, απόδοσης 220 ίππων, με 340 Nm ροπής, που "υπόσχεται" έντονες συγκινήσεις, σε όλους όσοι επιλέξουν το μοντέλο. Η μέση κατανάλωση κυμαίνεται στα 7,3 λτ/100χλμ και οι εκπομπές CO2, στα 169 γρ./χλμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου