Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Mazda CX-5

Υπό διαφορετικές συνθήκες και σε μια άλλη εποχή το νέο CX-5 θα αποτελούσε ένα μοντέλο που θα κέρδιζε όχι μόνο τα βλέμματα αλλά και την παράσταση στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου. Τώρα ίσως τα πράγματα να είναι κάπως διαφορετικά για το νέο compact crossover της ιαπωνικής φίρμας.
Ο μικρός συγγενής του εντυπωσιακού και αγαπημένου μας CX-7, το CX-5 πρόκειται για ένα μοντέλο το οποίο ανήκει στην κατηγορία αυτοκινήτων ελευθέρου χρόνου ή κοινώς SUV, μόνο που διαθέτει αρκετά compact διαστάσεις και πολλά επίσης χαρακτηριστικά για crossover καταστάσεις.
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για λανσάρισμα του νέου CX-5 στην ελληνική αγορά κάπου στις αρχές Μαΐου. Αρχικά θα είναι διαθέσιμο με τον κινητήρα χωρητικότητας 2 λίτρων… και αυτό ίσως να είναι το δυσσάρεστο, μιας και η τρέχουσα πολιτική φορολόγησης στην χώρα μας δεν δίνει πολλά περιθώρια.
Τέλος, για τις τιμές του δεν έχουμε ακόμα κάποια επίσημη πληροφόρηση, ωστόσο, αυτές αναμένεται να γίνουν γνωστές από την ελληνική εισαγωγική εταιρία λίγο πριν τον Μάιο και το επίσημο λανσάρισμα του στην ελληνική αγορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου