Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

VW Touareg Edition X

H Volkswagen ανακοίνωσε την έκδοση Edition X για το Touareg, θέλοντας να γιορτάσει τα 10τα γενέθλια του Touareg, το οποίο πρωτοπαρουσιάστηκε πριν από 10 χρόνια στην έκθεση του Παρισιού.
Το Volkswagen Touareg Edition X διαθέτει ζάντες 19″ και είναι βαμμένο στο μπλε “Moonlight Blue Pearl Effect”. Φορά επίσης μια μεγάλη γυάλινη πανοραμική οροφή, αλουμινένιες ράγες οροφής, bi-xenon φωτιστικά σώματα με LED φώτα ημέρας ενώ και τα πίσω σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα είναι τεχνολογίας LED. Φορά το πακέτο ‘Chrome & Style’, με φιμέ πλαινά και πίσω παράθυρα ενώ οι αλλαγές εξωτερικά ολοκληρώνονται με τα ειδικά λογότυπα ‘Touareg X’. Στο εσωτερικό υπάρχουν καφέ δερμάτινες Nappa επενδύσεις με πορτοκαλί ραφές, νέα πατάκια με καφέ/πορτοκαλί λεπτομέρειες και “Touareg X” μαρσπιέ.
Μηχανικά θα είναι διαθέσιμο με 5 κινητήρες όπου ανάμεσα τους υπάρχει και η υβριδική έκδοση. Οι τιμές στη Γερμανία ξεκινούν από τις 61.025 ευρώ για την έκδοση V6 TDI BlueMotion με τα 204 άλογα που συνδυάζεται με το 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου