Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Volvo S60

Το σύγχρονο ντιζάιν, που αποτινάσσει τον συντηρητικό μανδύα του παρελθόντος, οι καλοί χώροι, τα «ταξιδιάρικα» οδικά χαρακτηριστικά, οι υπερτροφοδοτούμενες επιδόσεις και η δελεαστική τιμή πώλησης με τον πλούσιο τεχνολογικό εξοπλισμό ανάγουν το νέο Volvo  S60 σε μία από τις σοφότερες επιλογές στην κατηγορία των premium οικογενειακών.
Κακά τα ψέματα, δεν είναι λίγοι αυτοί που μετά πορτοφόλι τους βάζουν ως δεύτερο κριτήριο το φαίνεσθαι. Κάπου εδώ κρύβεται εν μέρει το μυστικό της επιτυχίας του νέου S60, που πέρα από την καλή τιμή πώλησης δελεάζει με τη δυναμική σχεδίαση του εμπρός μέρους, αλλά και του πίσω, που σβήνει δημιουργώντας κουπέ ψευδαίσθηση. 
Στο νέο S60 όλοι οι επιβάτες θα βολευτούν με άνεση, απολαμβάνοντας ένα εντυπωσιακά ήσυχο περιβάλλον, ενώ αν σώνει και καλά πρέπει να βρούμε κάτι το μεμπτό αυτό ίσως είναι τα 380 λίτρα του χώρου αποσκευών, που ως τιμή μπορεί να ακούγονται λίγα αλλά στην πραγματικότητα αποδεικνύονται αρκετά πρακτικά. 
Το νέο S60 δεν είναι δυναμικό μόνο σε εμφάνιση αλλά και στο δρόμο. Βελτιωμένο σε όλους τους τομείς, το στήσιμό του εστιάζει περισσότερο στην άνεση, δίχως όμως να στερείται επιδόσεων. Γι' αυτό φροντίζει ο δίλιτρος τούρμπο, που αποδίδει 203 ίππους και προσφέρει κάτι παραπάνω από ικανοποιητικές επιδόσεις. Παράλληλα, ο οδηγός μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε τρεις ρυθμίσεις της ανάρτησης (Comfort, Sport, Advanced), πιέζοντας έναν από τους τρεις διακόπτες στη βάση της κεντρικής κονσόλας. Τη μετάδοση στους εμπρός τροχούς φροντίζει το μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων, με τον επιλογέα να είναι ακριβής και με πολύ καλή αίσθηση (προαιρετικά υπάρχει και το διπλοσύμπλεκτο Powershift). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου